Коли є віра, стається чудо.

Переглядаючи книгу відгуків, яка зберігається у церковці  Іван Хрестителя  біля Духової Криниці, ми натрапили на цікаву розповідь, яка підтверджує винесені у заголовок статті слова. Ми не будемо її коментувати, а просто хочемо,щоб читачі нашого сайту самі для себе зробили певні висновки. Ось,що написала у книзі  одна прочанка.

«Слава Ісусу Христу!  Дуже щира і велика подяка Господу,Ісусу Христу, Матері Божій «Духової Криниці» (це така ікона є у церковці біля джерела – І.Д.). Відбулося це 20 грудня 2015 року. Я привезла свою сестру вперше  на Духову Криницю. Хочу розказати свої враження,  бо я вважаю, що це  – чудо.

У моєї сестри у сім’ї були страшні непорозуміння, сім’я знаходилась на грані розриву. Сестра розповідала під час сповіді свої болі, прийняла причасти. Отець Миколай прочитав молитву над головою та поблагословив сестру. Після цього ми пішли на хресну дорогу. Пройшли її з глибоким покаянням, молитвами за рід. Це був надзвичайний день великого світла, великої радості, незвичайної легкості. Я відчувала таку сильну енергію добра, яку можна тільки відчути тоді, коли є глибоке покаяння.

На другий день сестра зателефонувала і розповіла радість. Сказала, таке враження, що «святі хату перелетіли».  У сім’ї наступив мир, пробудилась любов, якої не було давно. Наголошую, це після однієї Служби Божої,однієї молитви над головою,однієї хресної дороги. В домі інша атмосфера, атмосфера примирення, хоча лукавий сильно спокушає, але сестра молиться і вірить у світле майбутнє.

Я закликаю всіх приходити,приїжджати до Духової Криниці. Щиро і відкрито розкажіть Марії та Ісусові свої болі з душевним покаянням і ви отримаєте ласки зцілення, бажаний  спокій і мир у  серці та відчуєте безмежну любов.

Якщо у вас є  хворі родичі, приводьте їх у святі місця і  вони  зціляться, бо зупинити такі хвороби може тільки один лікар – це Ісус, Його Матір Пресвята Богородиця. Навіть якщо вам прийдеться страждати,терпіти, хворіти, однак  пам’ятайте  – це  вартує для спасіння інших. Творіть добро і воно неодмінно повернеться,тільки не чекайте на це, воно приходить тоді, коли не чекаєш,і робити це треба дуже щиро і відкрито».

З любов’ю Світлана  27. 12 2015 р.

Leave a comment