Таємниці святої води

Відомо, що свята вода має лікувальні властивості. А що таке свята вода? Це вода заряджена молитвою. Залишається тільки здогадуватися до якої міри духовна енергія здатна очистити воду і змінити її властивості. Абсолютно чистої води у природі немає і навіть у лабораторних умовах отримати її дуже складно. Нещодавно вчені зуміли отримати тільки стовпчик надчистої води діаметром всього 2,5 см. Результат їх просто приголомшив. Виявилося, що з’єднання молекул цієї води таке, що для розриву цього стовпчика потрібна сила 900 кг. По поверхні озера з такої води можна було б ходити. Можливо, і Ісус Христос міг ходити по воді тому, що під впливом його потужної духовної енергії вона міняла свої властивості.

Духовний світ проявляє себе у матеріальному досить конкретно, він нерозривно пов’язаний з ним, постійно впливає на нього і це вже не абстракція. Вода допомагає нам це ясно побачити. Чистотою своїх думок людина здатна поліпшити своє власне здоров’я, здоров’я інших і очистити навколишнє середовище. Так мудрість древніх знаходить наукове підтвердження у наш час. Мудрість давніх була набагато чистіша і глибша ніж сучасні знання, так як мудреці жили в гармонії з природою. Духовний світ це не просто реальність – це визначальна частина нашого матеріального буття. Найменша зміна в духовному світі за рахунок мислинної дії відразу відобразиться на нашому матеріальному існуванні.

Дуже наочно вплив думки та слова на воду показав японський вчений Емото Масаї. Цей дослідник впливав словами чи звуками на воду, потім заморожував капельки води і спостерігав їх під мікроскопом з фотокамерою. Щоб дослідити вплив звуків на воду вчений ставив її між звичайними музикальними колонками і вона прослуховувала різну музику – класичну, народну, рок а потім заморожував її і фотографував. І от що виявилося. Після прослуховування класичної, народної музики, молитов утворювалися прекрасні симетричні кристалики льоду, а після рок музики, металу, симетрії взагалі не спостерігалося, вода замерзала у вигляді дифузної, темнуватої маси, хоча температура і всі інші параметри, які використовувалися для заморожування, крім музики були абсолютно однаковими.

Ці факти справді спонукають до глибоких роздумів. Вони доводять, що коли людина має злі, агресивні чи інші негативні думки і бажає лиха іншій людині, то вона в першу чергу сама постраждає від них, так як від цих думок структура води всередині організму цієї людини починає мінятися в негативну сторону. її імунітет слабшає і людина стає більш сприйнятливою до різних захворювань.

Тому причину більшості хвороб потрібно шукати не у зовнішньому середовищі, а скоріше у своєму душевному стані, у негативній спрямованості своїх думок та емоцій, яку ми часто не відслідковуємо, тому що вважаємо себе здебільшого безгрішними. Але коли навіть святі отці вважають себе грішними, то чи можемо ми на це претендувати. І коли ми починаємо ненавидіти чи осуджувати людину, не завжди розібравшись в ситуації, ми ці негативні думки направляємо на іншу людину, а отже і на себе. А коли людина має віру і любов в душі, то вона формує позитивні думки і добрі справи, і зло просто не може притягнутися до неї, бо її душевна гармонія і позитивна енергетика робить людину несприйнятливою до зла. А це є можливим коли душа людини наповнена любов’ю до Бога та ближнього свого.

Найбільший захист для людини може давати проста молитва, незалежно якою мовою, де і коли вона здійснюється, так як таке звернення до Бога допомагає душі людини і знищує зло. Молитва є найголовнішим джерелом єднання людини з Богом, і якщо це щира молитва, яка базується на любові і безмежній вірі в Творця, то вона здатна творити чудеса. Саме силою такої молитви Христос перетворював воду у вино, зцілював невиліковно хворих, оживляв мертвих. Але така молитва повинна насамперед слугувати духовному розвиткові людини, зміцнювати зв’язок її душі з Богом, а не слугувати реалізації певних матеріальних потреб людини чи її насолод. Тому здійснюються насамперед ті молитви, коли ми молимось за інших людей, за їх, насамперед, духовне, а потім і тілесне здоров’я. І Бог завжди відповідає на щиру молитву, яка спрямована на допомогу іншим людям чи на власне духовне очищення і самовдосконалення.

Тому  головна мета будь-якої людини – це постійно прагнути до Бога як джерела любові і добра і творити навколо себе добро силою своїх позитивних думок і благих справ в міру своїх можливостей. І якщо кожен із нас в міру своїх сил зробить хоч одну невеличку добру справу, то людство в цілому стане набагато гармонійнішим і прекраснішим. А вода нам в цьому допоможе.

За матеріалами інтернет – видань

 

Leave a comment